fbpx

На Прикарпатті внук викрав з господарства бабусі півтонни зерна

14:22, 09.11, 2015

До Городенківського відділення поліції звернулась місцева жителька. Жінка повідомила, що з її господарства було викрадено 400 кг пшениці, 100 кг ячменю та кроля.

У розмові з правоохоронцями з приводу підозрюваних нею у крадіжці – жінка згадала, що нещодавно до неї в гості заходив її внук, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили двох осіб крадіїв та затримали їх. Зловмисниками виявились 25-річний онук потерпілої та його 37-річний товариш, який в минулому уже конфліктував із законом. Вони зізнались у вчиненні крадіжки. Пояснили, що на злочин пішли через брак коштів. Частину викраденого повернуто заявниці, а частину зловмисники збули, а виручені кошти використали на власні потреби.

За фактом крадіжки слідчими Городенківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство. Поліція перевіряє крадіїв на причетність до подібного роду злочинів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: