fbpx

На Прикарпатті водія, який наїхав на двох неповнолітніх, залишили у в'язниці на 4 роки

Суспільство 15:05, 06.03, 2017

На Прикарпатті до 4 років ув’язнення засуджено водія, який під впливом наркотиків наїхав на двох неповнолітніх та залишив їх без допомоги на місці ДТП.

Калуська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення щодо місцевого жителя за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди та залишення потерпілих в небезпеці, інформує прес-служба обласної прокуратури.
Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Роман Павлів, апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким правопорушника засуджено до 4 років позбавлення волі. 
Нагадаємо, в листопаді 2015 року водій, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння та рухаючись автомобілем по центральній частині міста Калуш, на регульованому світлофором перехресті здійснив наїзд на двох неповнолітніх. Після цього, не зупиняючи автомобіль, втік із місця події. Внаслідок ДТП потерпілі отримали тяжкі тілесні ушкодження, проходили тривале лікування і на цей час залишились інвалідами. Правопорушення було розкрито завдяки наявності на зазначеному перехресті камер відеоспостереження.
Вироком Калуського міськрайонного суду обвинуваченому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном на 2 роки. Апеляційний суд області цей вирок залишив без змін.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: