fbpx

На Прикарпатті врочисто заклали камінь під будівництво нового біогазового заводу. ФОТО

Суспільство 22:58, 17.03, 2016

У селі Тустань Галицького району урочисто заклали камінь під будівництво нового біогазового заводу. Будівництво здійснюватиме данська компанія "Даноша", яка вже 12 років працює на Прикарпатті.

В урочистостях взяли участь Посол Данії в Україні, Грузії та Вірменії Крістіан Донс Крістенсен, Генеральний директор ТзОВ "Даноша" Крістіан Брокоп Якобсен, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, голова райдержадміністрації Ярослав Бартків, голова районної ради Павло Адрусяк, пише КУРС з посиланням на прес-службу Галицької РДА.

"Те, що Данія сьогодні вкладає інвестиції в нашу економіку, додає сил українському народу в його боротьбі з російським агресором. Дякую, що Ви вірите у європейське майбутнє України",– наголосив керівник району Ярослав Бартків.

Після освячення ділянки місцевим священиком о. Михайлом було урочисто закладено камінь, який символізує початок будівництва заводу.

Довідково:

Це буде другий завод компанії "Даноша". Він спроектований за новітніми технологіями працівниками компанії та за підтримки іноземних колег. Запланована потужність – 1 МВт. Завод буде використовувати сировину, органічні відходи життєдіяльності тварин та зелену масу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: