fbpx

На Прикарпатті врятували маленьку козулю – тепер тварина не хоче повертатися до лісу. ВІДЕО

Стиль життя 13:39, 02.02, 2018

Жителі прикарпатського села приручили козулю, яка тепер ні на крок не відходить від своїх господарів, але до чужинців ставиться насторожено. Маленьку тварину знайшли в лісі і не дали їй загинути.

"Ось тут вона у нас живе, є сіно, яке хоче, лягає, де хоче", – показала господиня тварини.

За її словами, козулю знайшли в лісі дев'ять місяців назад: "У травичці вона лежала, ми думали, що вона померла", пише Сегодня.

"Я запитувала чоловіка, чому вони не знайшли маму і не залишили, а чоловік каже: "Іванка, напевно, у козулі було два сильних дитинчати, з нею відігнали, а третього, слабенького, залишили. Воно б здохло, не здатне було йти за мамою",  розповіла Іванна Романюк.

Тим часом до нового житла козуля, яку назвали Бембі, звикла не відразу.

"У клітку поклали, сіна дали, хотіли молока дати, вона не їла і ще так пікала",  зізналася донька господині Аліна, додавши, що вигодувала козулю домашня коза.

При цьому господарі стверджують, що сама тварина від цього спочатку була не в захваті. Але тепер козуля  зовсім домашня, а улюблені ласощі у неї  льодяники на паличці.

"Вона з нами скрізь ходить: в ліс, на ставок, на город, на поле. Куди ми  вона з нами всюди, вона ніде від нас не йде",  зізналася Вероніка Романюк.

При цьому найкращим другом для Бембі став песик Топік. Собака з козулею  нерозлийвода, а ось гостей лісова тварина любить не дуже і ставиться до них з упередженням, до себе підпускає не всіх, але повертатися в ліс не хоче, хоча, за словами господарів, вони козулю не тримають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: