fbpx

На Прикарпатті викрили підприємство, яке за підробленими документами експортувало понад 600 кубометрів лісу

Суспільство 19:59, 10.11, 2016

Щоби отримати експортні документи, підприємство подало в Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства підроблені товарні накладні.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 358 КК України – підроблення документів, використання підроблених документів, повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Установлено, що один із суб’єктів господарювання з метою отримання сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій подав у Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства підроблені товарно-транспортні накладні про придбання лісопродукції в держспецлісгоспів.
В ході проведення обшуку на території цього підприємства вилучено оригінальні примірники підроблених товарно-транспортних накладних.
 
Вони використовувались посадовими особами підприємства при отриманні сертифікатів походження лісоматеріалів в Управлінні лісового та мисливського господарства в області та для експорту незаконно вирубаного лісу за кордон.
 
Як з’ясувала прокуратура, на підставі підроблених накладних підприємство експортувало 628 куб. м лісу.
 
Досудове розслідування триває.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: