fbpx

На Прикарпатті викрили цех з незаконного виготовлення "бенгальських вогнів" та "феєрверків щастя"

Суспільство 07:48, 23.12, 2014

Працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Косівського РВ припинили незаконну діяльність підпільних виробництв піротехнічних виробів у двох населених пунктах району.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили чималу кількість як сировини для виготовлення новорічних атрибутів, так і готової до реалізації неліцензованої продукції, передає КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.

В одному з місцевих господарств, зокрема, міліціонери виявили майже 950 тисяч упаковок "феєрверків щастя" з логотипом китайського виробника, підготовлених до реалізації. Тут же знаходилося й саморобне обладнання для виготовлення "бенгальських вогнів" та бочки і пакети з необхідними для виробництва хімічними речовинами.

В іншому випадку правоохоронці вилучили майже 11 тисяч новорічних хлопавок та 43 тисячі вогнів, які, зважаючи на позначки на коробках, повинні були реалізовуватися як продукція китайських та російських виробників. Крім того, тут також були виявлені складники для "самопальних" піротехнічних виробів та пакувальну тару.

Наразі вилучені речі направлено на дослідження експертам-криміналістам. Тим часом правоохоронці встановлюють як походження сировини для незаконного виробництва, так і мережу реалізації підпільно виготовленої продукції.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: