fbpx

На Прикарпатті вимагають звільнення військового комісара

Суспільство 16:45, 09.06, 2014

На Івано-Франківщині створять спеціальну комісію з метою перевірки коштів, затрачених на матеріально-технічне забезпечення батальйону територіальної оборони області. Відповідне рішення було ухвалене на сесії обласної ради під тиском громадських активістів, які представили факти щодо сумнівної якості придбаного за людські гроші обмундирування.

Як наголосив керівник фракції ВО “Свобода” в обласній раді Василь Попович, коли потрібно було збирати гроші, то військовий комісар оголосив номер своєї картки, щоби зібрати гроші на добре взуття та найкращі бронежилети. Але натомість вони отримали все найгіршої якості, пише holos.fm.

"Люди мене запитують, куди пішли гроші, пожертвувані ними на армію. А я не знаю, що їм відповісти! Те, що використовується нашими солдатами, не можна назвати добрими речами", — зауважив депутат.

Громадські активісти представили увазі громадськості непоодинокі факти розбіжностей між задекларованою Радою оборони ціною та реальною вартістю й якістю речей, придбаних для мобілізованих.

У підсумку голова обласної державної адміністрації Андрій Троценко погодився на створення спеціальної комісії, яка візьметься за контроль коштів, затрачених на матеріальне-технічне забезпечення батальйону територіальної оборони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: