fbpx

На Прикарпатті вироблятимуть сировину для медичного обладнання. ФОТО

Суспільство 17:24, 31.05, 2017

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук разом із народним депутатом України Михайлом Довбенком відвідали ТОВ "Падана Кемікал Компаундс", яке спеціалізується на виробництві ПВХ композицій. Підприємство відкрило нову сучасну технологічну лінію для виробництва сировини для виготовлення медичного обладнання.

На впровадження нової лінії виробництва було затрачено 1,5 млн євро, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Потужності виробництва у рік складають 22 тис. тонн. Працюють тут майже 60 осіб. Минулого року підприємство реалізувало продукції на загальну суму 335,5 млн грн.  

"Відкриття нової технологічної лінії виробництва на ТОВ "Падана Кемікал Компаундс" є свідченням того, що наша область є відкритою для іноземних інвесторів,  підкреслив Олег Гончарук. – Варто зазначити, що поряд із капіталовкладеннями задля збільшення потужностей виробництва на підприємстві створюються нові робочі місця, а продукція, яка має чималий попит у країнах ближнього зарубіжжя, сприяє створенню позитивного іміджу області".

Олег Гончарук також зазначив, що органи державної влади Прикарпаття сприятимуть розвитку ведення підприємництва, всіляко допомагатимуть представникам бізнес-середовища, які вкладатимуть інвестиції у створення робочих місць.

За словами народного депутата України Михайла Довбенка, сьогодні держава завдяки податково-бізнесовим преференціям намагається покращувати рівень інвестиційного клімату в Україні. Результатом цього є робота підприємства "Падана Кемікал Компаундс".

"Продукція ТОВ "Падана Кемікал Компаундс"  це підґрунтя для інновацій країни,  зауважив Михайло Довбенко. – Якщо раніше нам доводилося закуповувати медичне обладнання за кордоном і витрачати для цього валютні кошти, то нині сировину виробляє це підприємство, тобто відбувається імпортозаміщення. Завдяки цьому залучаються кошти для власного розвитку".

За значний особистий внесок у соціально-економічний та інвестиційний розвиток Прикарпаття, сумлінну працю та високий професіоналізм керівника підприємства Вадима Бабія нагороджено цінним подарунком (годинником) Голови Верховної Ради України, який вручив Михайло Довбенко.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: