fbpx

На Прикарпатті визначили, якими послугами жителі області користуються найчастіше

Суспільство 15:03, 01.09, 2017

​На ринку послуг області упродовж ІI кварталу 2017 року працювало понад 1,8 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом діяльності яких є надання послуг.

Обсяг реалізованих ними послуг за цей період склав 1566,8 млн грн. Частка послуг, реалізованих населенню, становила 29,8% від загального обсягу послуг, повідомляють в головному управлінні статистики в Івано-Франківській області.

Серед видів економічної діяльності значним був попит на послуги складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту (22,8% загальнообласного обсягу), вантажного автомобільного транспорту, надання послуг з перевезення речей (21,5%), у сфері телекомунікацій (17,5%), з надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна (5,9%), з діяльності у сферах архітектури та інжинірингу, надання послуг технічного консультування (3,4%).

Серед міст обласного значення та районів області найбільша частка реалізованих послуг припадала на підприємства міст Івано-Франківська (70,6%), Калуша (6,2%), Яремче (4,6%) та Долинського району (5,4%). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: