fbpx

На Прикарпатті взяли під варту посадовця Нацполіції, підозрюваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків

Суспільство 18:27, 17.05, 2016

Сьогодні, 17 травня, Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання прокуратури області про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту стосовно заступника начальника відділу територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Посадовця підозрюють у вчиненні пособництва в придбанні та незаконному зберіганні наркотичних засобів в особливо великих розмірах, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Суд визначив йому заставу у розмірі 4 млн 283 тис. грн.

Досудове розслідування у розпочатому щодо нього кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 27 та ч. 3 ст. 307 КК України триває.

Нагадаємо, 13 травня 2016 року прокуратурою області спільно із співробітниками СБУ та внутрішньою безпекою Нацполіції проведенно ряд обшуків у приміщеннях відділу територіального Управління Департаменту протидії наркозлочнності Нацполіції в Івано-Франківську.

Як писав КУРС, військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону спільно з оперативними співробітниками СБУ задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим оперуповноваженим сектору боротьби із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України Івано-Франківщини.

Як повідомляв КУРС, 14 травня співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили в Івано-Франківську на хабарництві двох працівників поліції, які щомісячно збирали "данину" з масажного салону. Також  на Прикарпатті працівники СБУ затримали трьох поліцейських, причетних до контрабанди наркотиків.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: