fbpx

На Прикарпатті якість газопостачання населенню перевіряють в рамках кримінального провадження

Суспільство 19:12, 11.04, 2016

Прокуратура Івано-Франківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Йдеться про розслідування кримінального провадження щодо якості газопостачання мешканцям області.

Як повідомив перший заступник прокурора області Володимир Торованин, під час розслідування за участю представників органів місцевого самоврядування, громадськості та із залученням одного із центральних телеканалів проводились забори газу на 5 газорозподільних станціях області, які направлено для проведення експертизи в ДП "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації". На цей час експертні дослідження не завершені.

За результатами висновку експертизи щодо якості газу буде прийнято процесуальне рішення у вказаному кримінальному провадженні, інформують в обласній прокуратурі.

Також у ході розслідування проведено комплекс слідчих та процесуальних дій, допитано службових осіб ПАТ "Івано-Франківськгаз" та заявників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: