fbpx

На Прикарпатті з новобудови викрали газовий котел

Суспільство 13:24, 21.01, 2017

До Тисменицького відділу поліції звернувся 52-річний мешканець одного із сіл з повідомленням про крадіжку газового котла вартістю понад 14 тисяч гривень з квартири його доньки.

На місці події правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявились 30 та 36-річні жителі Івано-Франківська, які неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як було встановлено в ході слідства, підозрювані шляхом підбору ключа до вхідних дверей проникли до квартири, де власники ще не проживали, звідки викрали газовий котел та з місця події втекли.
Після чого були затримані правоохоронцями за гарячими слідами на одній із вулиць в Івано-Франківську.

З приводу вчиненого зловмисники пояснили, що котел мали намір продати, проте їхнім діям завадили правоохоронці.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: