fbpx

На Прикарпатті за порядком у день виборів стежитимуть 1369 полісменів

Суспільство 17:45, 26.03, 2019

Під час виборів Президента України, щоб не допустити порушень законодавства, прикарпатські поліцейські переведені на посилений варіант несення служби.

Сім окружних виборчих комісій під контролем у поліції області. До охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на правопорушення під час виборів Президента України будуть залучені 1369 правоохоронців, а на допомогу їм – 1026 працівників Управління ДСНС і 210 курсантів НАВС Прикарпатського факультету № 3, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

Станом на 25 березня до поліції Прикарпаття надійшло 64 звернення про можливі порушення виборчого законодавства. Вказані повідомлення зареєстровані у Журналі єдиного обліку. Додамо, за 27 матеріалами з цих повідомлень правоохоронцями було складено 32 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, які були скеровані на розгляд суду.

4 матеріали розглянуто судом та накладено стягнення у вигляді штрафу, а розгляд інших матеріалів триває.

Також правоохоронцями розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та за ч. 2 ст. 157 (перешкоджання здійснення виборчого права) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: