fbpx

На Прикарпатті закрили безліцензійну радіостанцію "Маяк віри"

Суспільство 11:39, 27.11, 2018

Зусиллями представника Національної ради в Івано-Франківській області Ігоря Маслова, працівників Карпатської філії державного підприємства "Український державний центр радіочастот" та Головного управління Національної поліції 26 листопада в Рогатині припинено безліцензійне радіомовлення на частоті 99,7 МГц.

20 листопада 2018 року представником Національної ради в Івано-Франківській області на частоті 99,7 МГц у місті Рогатині було зафіксовано незаконну трансляцію радіопрограм із позивним "Маяк віри" через малопотужний передавач, повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Працівниками УДЦР під час виїзду до цього населеного пункту було визначено місце, з якого велося мовлення.

26 листопада 2018 року спільно з працівниками Карпатської філії УДЦР і ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області діяльність цього мовника була припинена, антенно-фідерне обладнання демонтовано власником.

Це не перший випадок безліцензійного радіомовення в м. Рогатині. У лютому 2017 року в цьому районному центрі було зафіксовано на частоті 99,1 МГц незаконну трансляцію через малопотужний передавач програм "Слов’янської Християнської радіостанції Radio Mv".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: