fbpx

На Прикарпатті зампрокурора місцевої прокуратури затримали на хабарі

Суспільство 18:45, 17.02, 2016

Працівники Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки Генеральної прокуратури за оперативного супроводу співробітників ГУ БКОЗ Служби безпеки України затримали заступника керівника місцевої прокуратури Івано-Франківської області за одержання хабара.

Слідчі спільно з прокурорами Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки Генеральної прокуратури України за оперативного супроводу співробітників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України задокументували факт неодноразового одержання заступником керівника однієї з місцевих прокуратур Івано-Франківської області, за сприяння приватної особи, неправомірної вигоди на загальну суму 2 тисячі доларів США за неподання апеляційної скарги на вирок суду та сприяння у "позитивному" прийнятті рішення у цивільній справі за позовом цієї ж прокуратури щодо розірвання договору оренди земельної ділянки. Про це повідомили в  Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Сьогодні вказаних осіб затримали в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 1 тисяча доларів США.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: