fbpx

На Прикарпатті засідала координаційна група Антитерористичного центру

Суспільство 15:56, 20.06, 2014

В Управлінні СБ України в Івано-Франківській області провели засідання Регіональної координаційної групи Антитерористичного центру СБ України, на яку покладається організація взаємодії силових структур, органів державної влади, місцевого самоврядування та населення області у випадку терористичної загрози.

Учасники Регіональної координаційної групи АТЦ проаналізували рівень терористичної загрози в регіоні. Визначено наявні сили та засоби та вироблено заходи щодо перевірки їх готовності з метою запобігання, своєчасного реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їх наслідків, повідомили "КУРСу" в прес-службі УСБУ в Івано-Франківській області.

Досягнуто домовленості з головою ОДА Андрієм Троценком про необхідність вжиття додаткових заходів з підвищення поінформованості населення, керівників організацій та установ про порядок дій у випадку виникнення терористичної загрози.

Якщо Ви володієте інформацією про загрозу вчинення діяння з ознаками терористичного акту, УСБУ просить негайно повідомляти Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області за цілодобовим номером (0342) 52-22-95 або УМВС України в Івано-Франківській області за номером 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: