fbpx

На Прикарпатті засудили чоловіка, який "розочкою" ледь не вбив товариша

Суспільство 13:41, 04.01, 2016

П'яний чоловік розбив пляшку з-під пива об голову товариша, з яким грав у карти. А потім "розочкою" порізав тому підборіддя і плече.

Бійка трапилась 19 травня 2015 року у селі Тисів Болехівської міськради. Крапку у конфлікті між чоловіками днями поставив Болехівський міський суд.

Судом встановлено, що 19 травня близько 20-ї години на площадці біля кафе “Гуцульська садиба” у Тисові компанія чоловіків розпивала спирті напої та грала у карти. Раптово між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Обвинувачений схопив пляшку з-під пива, яка стояла на столі, та розбив її об голову потерпілому. Після чого “розочкою” продовжив бити уже лежачого чоловіка. Чим завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент спричинення.

Свою вину забіяка визнав частково. Чоловік стверджує, що завдав лише одного удару пляшкою по голові, заподіяння інших ударів не пам’ятає.

Суд визнав чоловіка винним та призначив п’ять років позбавлення волі. Також він має сплатити потерпілому 15 тисяч гривень моральної шкоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: