fbpx

На Прикарпатті затримали 20 нелегальних мігрантів

Суспільство 17:20, 25.11, 2016

Працівники міграційної служби Івано-Франківської області у взаємодії зі співробітниками поліції проводять профілактичні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Під час заходів під умовною назвою "Мігрант" перевірялися місця ймовірного перебування та проживання іноземців та осіб без громадянства, в тому числі готелі, вокзали, ринки тощо, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДМС в Івано-Франківській області.

Слід зазначити, що цьогоріч у профілактичних заходах та рейдах разом із працівниками міграційної служби та поліцейськими беруть участь активісти громадських організацій і представники регіональних засобів масової інформації.

За результатами проведеної роботи складено 54 протоколи про адміністративні правопорушення, вчинені як громадянами інших країн, так і нашими співвітчизниками. Зокрема, найчастіше йдеться про порушення іноземцями правил перебування в Україні, правопорушення, вчинені громадянами України, які запросили в Україну іноземців у приватних справах, надали їм житло, але заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації не вжили.

Як повідомив заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС України в Івано-Франківській області Микола Чупірчук, за час проведення спеціальних заходів загалом було виявлено 20 нелегальних мігрантів. Зокрема, трьох правопорушників було поміщено у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців, а згодом примусово видворено за межі України, ще трьом особам скорочено термін перебування на території нашої країни. Щодо інших виявлених нелегальних мігрантів прийнято рішення про їх примусове повернення в країни проживання, причому 6 іноземцям заборонено подальший в’їзд в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: