fbpx

СБУ підозрює доцента, якого вчора затримали на Прикарпатті, у систематичному отриманні хабарів

Суспільство 11:00, 14.05, 2019

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному одержанні хабарів директора інституту одного із закладів вищої освіти Прикарпаття.

Оперативники спецслужби встановили, що доцент налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від студентів вишу за успішне складання сесії, інформує прес-служба УСБУ в Івано-Франківській області.

Правоохоронці затримали директора інституту в робочому кабінеті згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу під час одержання чотирьох тисяч гривень від студентки за проходження практики та захист курсової роботи. Під час обшуку в кабінеті також виявлено інші кошти, отримані доктором юридичних наук від протиправної діяльності.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Викриття зловмисника проводилося спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: