fbpx

На Прикарпатті затримали групу осіб, які обікрали магазин

Суспільство 15:44, 30.12, 2017

Вчора до Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя району про те, що в його магазині спрацювала охоронна сигналізація. Після того, як заявник приїхав до магазину, він помітив трьох невідомих, які вибігли з приміщення та втікали в невідомому напрямку.

Як встановила поліція, 29 грудня близько 04:30 год. троє невідомих чоловіків, відтиснувши вікно, проникли до приміщення торгового закладу, який знаходиться в с. Одаї Тисменицького району, звідки викрали гроші, тютюнові вироби та картки поповнення мобільних рахунків.

Поліція через декілька годин затримала зловмисників. Ними виявилися 28 та 32-річного віку мешканці Івано-Франківська та 38-річний житель Тисмениці, які уже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень – крадіжок, грабежів та інше.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Оголошено їм про підозру у скоєнні вказаного злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Крім того, поліція перевіряє злочинну групу на можливу причетність до вчинення подібних злочинів.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: