fbpx

Прикарпатські правоохоронці затримали інформатора терористичної організації "ЛНР"

Суспільство 19:02, 18.03, 2017

У суботу, 18 березня 2017 року, взяли під варту 48-річного мешканця Луганської області, якого підозрюють у сприянні діяльності терористів.

Затриманому інкримінують скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі, організаційне та інше сприяння діяльності терористичної групи), ч. 1 ст. 263 (зберігання бойових припасів та вибухових пристроїв) КК України, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Як повідомив прокурор Андрій Петрів, затриманий збирав та передавав інформацію з метою створення умов для обстрілів населених пунктів, підконтрольних Україні, та підрозділів Збройних сил України під час несення ними служби в зоні проведення АТО.
Зокрема, зловмисник інформував про дислокацію та переміщення військової техніки Збройних сил України.
Крім цього, за місцем свого проживання він зберігав боєприпаси та вибухові пристрої, які в ході проведення обшуку були вилучені співробітниками СБУ в Івано-Франківській області.
Наразі щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Івано-Франківської області. Досудове розслідування триває.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: