fbpx

На Прикарпатті затримали лісничого-хабарника

Суспільство 17:51, 11.07, 2014

Робота працівників управління ДСБЕЗ УМВС щодо недопущення лісопорушень і незаконної вирубки лісу виявилась ефективною, міліціонери викрили в Снятинському районі лісничого, котрий організував власний бізнес на рубці необлікованої деревини.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, посадовець спочатку винаймав робітників, які вирубували дерева, а відтак їх приводили в товарний вигляд, а сам тим часом шукав покупців. У слушний момент, саме тоді коли чергова партія деревини була готова, до лісничого звернувся мешканець сусіднього району, котрий хотів оформити документи на закупку лісу, але лісничий-хабарник порадив законослухняному громадянину не витрачати час, а одразу ж розрахуватись. За 16 кубометрів лісу, червоної породи дуба, забажав шість тисяч гривень.

При передачі цих коштів в одному із кафетеріїв районного центру лісничого затримали працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, також правоохоронці продовжують протидіяти незаконній вирубці лісів Прикарпаття.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: