fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На Прикарпатті затримали старшого сержанта, який вимагав у військового 300 доларів хабара за документи на звільнення зі служби

На Прикарпатті затримали старшого сержанта, який вимагав у військового 300 доларів хабара за документи на звільнення зі служби

Суспільство 12:58, 07.03, 2018

Співробітники Управління захисту економіки спільно з військовою прокуратурою викрили в Івано-Франківську військовослужбовця однієї з частин на отриманні хабара у розмірі 300 доларів.

Про це під час брифінгу сьомого березня розповів заступник військового прокурора Івано-Франківського гарнізону Павло Книш, передає Галка.

"48-річного військового, старшого сержанта, який служить у ЗСУ з 1992 року, було затримано вчора у військовій частині, що знаходиться у Ценжеві Тисменицького району, під час фактичного несення служби. Хабарництво було вчинено на території частини у розмірі 300 доларів", – розповів Книш.

Затриманий вимагав гроші у військового, який хотів звільнитися зі служби з причини завершення контракту, але через різні обставини не міг цього зробити.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України під час отримання хабара, інформує "Галка".

Тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою") КК України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Злочинця можуть позбавити волі на п’ять років із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: