fbpx

На Прикарпатті у стоматвідділенні ЦРЛ півроку платили зарплату лікарці, яка не ходила на роботу

Суспільство 11:58, 18.04, 2017

Днями Рожнятівський районний суд виніс вирок у справі завідувача стоматологічним відділенням Рожнятівської центральної районної лікарні, якого обвинувачували у зловживанні впливом і підробленні службових документів.

1 лютого 2008 року обвинувачений був призначений на посаду завідувача стоматологічним відділенням Рожнятівської центральної районної лікарні.

Знаючи, що лікар-інтерн Рожнятівської ЦРЛ у період з 21 січня 2014 до 30 червня 2016 року не була на робочому місці без поважних причин, завідувач вніс неправдиві відомості до табелів обліку робочого часу.

На підставі неправдивих офіційних документів лікарю-інтерну незаконно нарахували та виплатили 11 тисяч гривень заробітної плати.

30 березня 2017 року під час досудового розслідування між начальником Рожнятівського відділу Калуської місцевої прокуратури та підозрюваним лікарем укладено угоду про визнання винуватості.

Відповідно до угоди лікар повністю визнав свою вину та зобов'язався протягом одного місяця з дня оголошення вироку відшкодувати заподіяну шкоду у розмірі 11 тисяч гривень.

Крім того, враховуючи щире каяття і сприяння у розкритті злочину, обвинуваченому призначили покарання у виді штрафу 5100 грн, без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості між прокурором і завідувачем стоматологічним відділенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: