fbpx

На Прикарпатті збирають делегацію на виставку моди у Туреччині – учасники оплачують лише переліт

Суспільство 21:10, 19.09, 2016

Івано-Франківська торгово-промислова палата організовує поїздку делегації фахівців легкої промисловості на виставку моди та текстильної галузі "Premier Vision Istanbul”.

Торгівельна місія в рамках зазначеної виставки проводитиметься з 18 до 21 жовтня 2016 року у м. Стамбул (Туреччина).

Програма Торгівельних Місій передбачає проведення двосторонніх зустрічей з турецькими виробниками/експортерами відповідної продукції (згідно з пунктом 8 заповненої анкети), брифінги, відвідування виставки та деяких місцевих підприємств-виробників за кошти організаторів.

Витрати на проживання у готелі зі сніданком та трансфер аеропорт-готель-виставковий комплекс-аеропорт забезпечує турецька сторона.

Організаційний збір та витрати на переліт Україна – Туреччина – Україна оплачують учасники делегації. Орієнтована сума витрат – 250 доларів по курсу НБУ.

Для участі у зазначеній Програмі представникам українських компаній достатньо заповнити в електронному вигляді Анкету (див. додаток) та надіслати її на адресу: вул. Т. Цьоклера, 9 а, м. Івано-Франківськ, 76018 або на ел. адресу:info@cci.if.ua

Остаточне рішення щодо включення українських представників підприємств до складу торгівельної місії з покриттям витрат з перебування в Туреччині приймає турецька сторона.

Івано-Франківська торгово-промислова палата надає послуги перекладача та супроводжує делегацію під час поїздки. Заявки для включення в делегацію приймаються до 04 жовтня 2016 року ІФ ТПП.

Відповідальна особа – Вінтонів Марія Михайлівна – керівник управління міжнародних економічних зв’язків, тел. (0342)52-33-47, моб. тел. 098-6417279, m.vintoniv@cci.if.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: