fbpx

На Прикарпатті жебрак обікрав будинок, поки господар готував милостиню

Суспільство 16:15, 12.06, 2018

До поліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець Рогатинського району.

Чоловік розповів, що невідомий хлопець смуглявої зовнішності, який ходив селом та просив милостиню у місцевих мешканців, викрав з його будинку 3000 гривень, коли він пожалів його та запросив, щоб погостити, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний мешканець Закарпатської області. 

Юнак ходив селом та просив у мешканців милостиню. Побачивши на подвір’ї господаря, попросив його допомогти чим може. Чоловік, пожалівши хлопця, запросив до будинку. Поки на кухні готував гостину, юнак непомітно з кишені светра, який був у шафі, викрав 3000 гривень та поспіхом пішов, не дочекавшись застілля. 

Зловмисник, якого розшукали правоохоронці, у скоєному зізнався. Оскільки злочин розкрили оперативно, то викрадені кошти, яких він ще не встиг витратити, у нього вилучили та повернули власникам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: