fbpx

На Прикарпатті злодій обкрадав могили, щоб сплатити кредит у банку

Суспільство 15:23, 16.01, 2017

Долинський районний суд засудив до чотирьох років і двох місяців позбавлення волі серійного злодія, який обкрадав сусідів та могили.

Злочинець вже був раніше засуджений за крадіжки до двох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Втім, після звільнення з тюрми продовжив красти.

Так, 31 травня 2015 року він викрав з під’їзду будинку своєї матері та сестри дитяче колісне крісло вартістю 9000,00 грн. За три місяці після того він проник у житловий будинок сусіда сестри та викрав звідти майна на суму 88 400 грн.

Після цього, 6 вересня 2015 року, викрав з господарства своєї сусідки чотирьох курей породи "Бройлер", вартістю по 250,00 грн кожна. За три дні викрав у сусідки ще дві курки, чим спричинив їй матеріальну шкоду на загальну суму 1500 грн.

Крім цього, вночі 17 вересня 2015 року злодій на велосипеді поїхав до кладовища, зруйнував огорожі та частини бетонного покриття пам'ятників на восьми могилах, а металеві деталі огорож виніс за територію кладовища і на велосипеді відвіз їх до себе додому, спричинивши при цьому збитки на загальну суму 40 000 грн.

У суді обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому злочинів визнав повністю. Пояснив, що раніше взяв кредит у "Приватбанку" і не мав можливості його повернути. Тому він викрав огорожу з восьми могил, яку мав намір продати, щоб повернути банку кредит. Однак на прийомних пунктах ці речі приймати не хотіли, і 19 вересня він сам добровільно поїхав в міліцію, де у всьому зізнався.

Суд засудив його до 4 років і двох місяців позбавлення волі та відшкодувати одному з потерпілих шкоду у розмірі 78 950 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: