fbpx

На Прикарпатті знімали фільм з робочою назвою "Дебальцевський Бандера". ВІДЕО

Суспільство 18:19, 08.12, 2017

У будинку зі зламаними дверима та розбитими вікнами на Івано-Франківщині працювала знімальна команда Союзу молодих кінематографістів. Три знімальні зміни, професійні актори та учасники АТО на чотирьох локаціях знімали фільм з робочою назвою "Дебальцевський Бандера".

Занедбаний будинок, де відбувалися події, віднайшли в Колодіївці. Реквізит надали місцеві мешканці та Музей бойової слави. На майданчику свою майстерність показували як професійні актори, так і бойові побратими, котрі побували в запеклих боях на Сході України, інформує ТРК "Вежа".

Дії військових, які побачить глядач на екрані, не були вигадкою режисерів. Аби правдиво відтворити фрагменти бою, режисери спершу радились з військовими, а тоді приступали до фільмування.

А вже свої ролі у фільмі вони порівнюють з подіями на Сході.

Таку атмосферу неможливо передати без пострілів і вибухів. Військові кажуть, все в межах закону.

Кульові поранення, кров, розсічення та інші травми – штучні. На майданчику працювала команда професійних гримерів. З огляду на це всі поранення виглядали реалістично. Кожен образ обмірковували до деталей. Акторам довелось просидіти у кріслі гримера не одну годину.

Під керівництвом досвідчених продюсерів та режисерів свої вміння на знімальному майданчику продемонструвала молода команда. Кажуть, ця робота їм до душі.

Прем’єра короткометражки відбудеться в лютому. Нині творці фільму працюють над монтажем, графікою та звуком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: