fbpx

На Прикарпаття насувається гроза – енергетики попереджають про можливі відключення

Суспільство 13:46, 14.08, 2018

В найближчі три години із збереженням до кінця дня 14 серпня та протягом доби 15 серпня по області та місту очікується гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.

15–17 серпня на ріках басейну Дністра очікуються підйоми рівнів води на 0.2–1.0 м над поточними. При сильних зливах можливе формування значного місцевого стоку, в горах існує загроза утворення селей, повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У ПАТ "Прикарпаттяобленерго" просять взяти до уваги штормове попередження синоптиків та з розумінням ставитися до аварійних вимкнень, які можуть бути спричинені погодними катаклізмами. Інформацію про вимкнення електропостачання можна дізнатися у кол-центрі або на офіційному сайті компанії http://www.oe.if.ua/, вибравши на карті вимкнень свій регіон.

Особливо варто бути уважним поблизу ліній електропередач та енергетичного обладнання. А при виявленні обірваного проводу – негайно повідомити працівників енергопостачальної компанії, зателефонувавши до кол-центру АТ "Прикарпаттяобленерго": 0800 50-40-20.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: