fbpx

На Прикарпаття насувається негода: комунальники і дорожники готуються до ліквідації її наслідків

Суспільство 16:11, 01.12, 2016

За прогнозованою інформацією Івано-Франківського обласного центру з гідрометеорології, у зв'язку з переміщенням циклону з північного заходу 2 - 3 грудня на території Прикарпаття очікується суттєве погіршення погодних умов: посилення вітру до 17 – 22 м/с, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У зв’язку з цим під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулося засідання оперативного штабу з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій області щодо належної організації та підготовки всіх відповідних служб до роботи під час складних погодних умов.

"Маємо хороший досвід консолідованої роботи комунальних та автодорожніх установ під час погіршення погоди 13 листопада. Тому сподіваємося, що й цього разу будуть своєчасно проведені усі необхідні заходи щодо ліквідації та подолання наслідків негоди", – зазначила Марія Савка.

Зазначалося, що такі ж засідання оперативних штабів будуть проведені у кожному районі. 

Також у зв’язку із негодою функціонують телефони гарячої лінії: оперативний черговий управління ДСНС в Івано-Франківській області 59-65-07, оперативний черговий управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації 78-42-93, 53-90-01. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: