fbpx

На ремонт 800 метрів вулиці Вовчинецької в Івано-Франківську витратять понад 20 млн грн

Суспільство 21:19, 16.04, 2018

В управлінні капітального будівництва Івано-Франківська сьогодні відкрили тендерні пропозиції на ремонт вулиці Вовчинецької на ділянці від вулиці Дучимінської до вулиці Симиренка. Найменшу ціну запропонувало ТОВ "БК Трейзахідбуд" – 20,2 млн грн.

Нагадаємо, ця ділянка минулого року частково була перекрита з березня до грудня, бо комунальники міняли водопровідні та газові мережі. 

1

Однак тендер на її ремонт оголосили лише наприкінці березня цього року з очікуваною вартістю 24,205 млн грн. Позмагатися за підряд виявили бажання п’ять фірм, найменшу ціну на аукціоні  20,2 млн грн – запропонувало ТОВ "БК Трейзахідбуд".

2

Втім, переможець ще неоголошений і не виключено, що фірму "Трейзахідбуд" тендерний комітет може дискваліфікувати. Наступним претендентом на виконання робіт є наближене до керівництва міста ТОВ "Івано-Франківськавтодор", що запропонувало ціну вищу більш як на 2 млн грн.

Відповідно до тендерної документації обсяг ремонтних робіт передбачає ремонт проїжджої частини, заміну дощової каналізації, облаштування стоянок, тротуарів та організації дорожнього руху. Передбачається встановлення двох основ асфальту (нижня – 20 см, верхня – 15 см). Також на цій ділянці відновідно до технічних вимог має бути 77 каналізаційних колодязів, які підрядник має закрити чавунними люками з гербовою символікою Івано-Франківська. Також на ділянці має бути 32 дощоприймальні колодязі, які закриватимуть люки з ґратами. Підрядник також має на ділянці довжиною 800 метрів встановити 41 дорожній знак.

Ремонтні роботи мають розпочатися протягом 10 робочих днів з дня підписання договору і закінчитися до 1 грудня цього року.

Для початку виконання робіт замовник має право надати аванс в розмірі до 30% від вартості обсягу робіт. Підрядник дає гарантію експлуатації відремонтованої дороги на 5 років.

Нагадаємо, минулого року УКБ оголошувало тендер на капітальний ремонт Вовчинецької на ділянці від вул. Сагайдачного до вул. Дучимінської. Перемогла фірма ТОВ "Шляхбуд-ІФ", яка зобов'язалася виконати роботи за 5 594 290,80 грн. до кінця березня 2018 року. Та роботи тривають досі.

3

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: