fbpx

На Рогатинщині чоловік до смерті забив односельця через футбол

Суспільство 11:01, 24.04, 2018

Вчора, 23 квітня, близько 10 год. ранку до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Рогатинської центральної районної лікарні про те, що до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньочерепної гематоми вдосвіта було доставлено 34-річного жителя району.

На місце події прибули правоохоронці та встановили, що напередодні після проведення футбольного матчу, який відбувся у селі Колоколин Рогатинського району, чоловіки відвідали сільське кафе, де розпивали спиртні напої. Відтак між ними виник конфлікт з приводу футбольної гри. Один із них, а саме 21-річний сільський житель, на ґрунті неприязних відносин та суперечки, яка переросла у бійку, наніс ряд ударів руками в область голови та грудної клітки потерпілому, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

Після бійки чоловік самотужки дійшов до свого будинку, однак "швидку" медичну допомогу рідні викликали аж під ранок, коли стан чоловіка значно погіршився. В подальшому потерпілий у результаті отриманих вказаних тілесних ушкоджень помер у лікувальному закладі.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: