fbpx

На Рогатинщині визначили переможців з лазертагу серед школярів

Стиль життя 21:18, 21.10, 2015

Гра нового покоління, лазертаг, набирає дедалі більшої популярності серед молоді. Тож громадська організація "Джерело" ініціювала районні шкільні змагання з лазертагу, які за сприяння відділу освіти РДА відбувались на Рогатинщині з 1 по 17 жовтня.

"Метою такого турніру було залучити якомога більше юнаків та дівчат до активного відпочинку, – розповідає секретар ГО "Джерело", організатор змагань Михайло Третяк. –  На жаль, комп’ютерні ігри заполонили сьогодні дуже багато молоді, а лазертаг  – це корисна і цікава альтернатива, бо спонукає вирватись з віртуального світу. Учасники отримали не просто яскраве дозвілля, а перетворили свій відпочинок у культурно-патріотичний".

Власні сили у цій військово-спортивній грі спробувало 10 команд навчальних закладів району. У молодшій групі за перемогу боролись учні 5-8 класів Рогатинської гімназії, СЗОШ №1, ЗОШ №2, Верхньолипецької, Конюшківської, Черченської, Чагрівської і Букачівської шкіл. Старшу групу представляли учні 9-11 класів Рогатинської СЗОШ №1 та Верхньолипецької ЗОШ, пише Рогатка.

Фінал турніру, який відбувся у суботу, 17 жовтня, розпочався із виконання Гімну та підняття Державного Прапора. Відтак після кількагодинних змагань визначились переможці. У молодшій групі звитягу здобула команда Рогатинської СЗОШ №1, другими фінішували учні Верхньолипецької ЗОШ, а третє місце здобула Черченська школа. У старшій групі лідером виявились знову ж таки учні Рогатинської СЗОШ №1, а Верхньолипецькі школярі здобули почесне друге місце.

Після визначення результатів Михайло Третяк та голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук нагородили призерів грамотами і медалями, а команди, що здобули перші місця, отримали кубки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: