fbpx

На Рожнятівщині чоловік, затриманий за крадіжку смереки, намагався відкупитися 100 доларами

Суспільство 16:20, 29.03, 2018

Мешканця Калуша зловили на тому, що він незаконно зрізав смереку. Чоловік запропонував 100 доларів хабара посадовцям за те, щоби на крадіжку закрили очі.

Так, вчора, до місцевих правоохоронців надійшло повідомлення від майстра лісу ДП "Брошнівського лісового господарства" про те, що він виявив невідомого чоловіка, котрий незаконно зрізав смереку.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що 43-річний житель Калуша, перебуваючи на території лісництва, бензопилою зрізав одне дерево – смереку. 

Після чого зловмисник у службовому кабінеті працівника лісництва під час документування правопорушення намагався дати неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США майстрові лісу  за те, щоби той не складав щодо нього документів.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за вчинення злочинів за ознаками ст. 246 (Незаконна порубка лісу) та ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вингоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство, інформує сектор комунікації обласного управління поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: