fbpx

У Рожнятові на 300 тисяч гривень з держбюджету відремонтують ЦНАП

Суспільство 08:34, 29.12, 2017

Проект "Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Рожнятівської райдержадміністрації Івано-Франківської області" одержав фінансування із Державного фонду регіонального розвитку в сумі 300 тис. грн.

В урочистостях з нагоди відкриття взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, керівництво та громадськість району, інформує прес-служба ІФ ОДА.

Центр надання адміністративних послуг створено райдержадміністрацією у 2013 р. Враховуючи недостатність фінансових ресурсів, свого часу було відремонтовано та облаштовано тільки приміщення прийому громадян та кабінет керівника. Для належного рівня обслуговування відвідувачів та надання адмінпослуг виникла необхідність проведення ремонту зали очікування та санітарної зони. Крім того, в приміщеннях центру була відсутня система опалення. У зв’язку з реформуванням системи надання адміністративних послуг з початку створення центру в зоні очікування була відсутня уніфікована система розміщення інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: