fbpx

На Рожнятівщині пенсіонера обікрав співмешканець його внучки

Суспільство 18:27, 14.11, 2017

До Рожнятівського відділення поліції звернувся 72-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з його будинку невідома особа вчинила крадіжку близько трьох тисяч гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний співмешканець внучки потерпілого, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник скористався тим, що потерпілий з онучкою порались по господарству та за його діями ніхто не спостерігає. Він побачивв одній із кімнат будинку куртку господаря, що лежала на ліжку, і забрав з кишені гроші. Після цього покинув помешкання.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що всі викрадені гроші витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: