fbpx

На Рожнятівщині відкрили гінекологічне відділення центральної районної лікарні

Суспільство 19:29, 28.12, 2017

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка з робочою поїздкою побувала у Рожнятівському районі та взяла участь у відкритті гінекологічного відділення районної центральної лікарні.

Зазначимо, що впродовж цього року у відділенні за кошти районного бюджету в сумі 600 тис. грн провели капітальний ремонт приміщення. Окрім того, за кошти районного бюджету відділення оснастили сучасними меблями, інформує прес-служба ІФ ОДА.

На переконання Марії Савки, капітальний ремонт дасть змогу значно покращити умови перебування хворих у відділенні, а також якість надання медичних послуг.

За словами головного лікаря ЦРЛ Віктора Тріща, пологове відділення ЦРЛ після проведення капітального ремонту перенесли за межі гінекологічного відділення, що дало змогу звільнити частину приміщення.

Варто зауважити, що наразі проводиться капітальний ремонт пологового відділення за кошти держбюджету (в сумі 1 млн 450 тис. грн – замовник департамент будівництва, ЖКГ, містобудування та  архітектури облдержадміністрації).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: