fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • На сесії Бурштинської міськради депутати фракції ВОЛЯ засудили видворення Саакашвілі та репресії проти політичних опозиціонерів

На сесії Бурштинської міськради депутати фракції ВОЛЯ засудили видворення Саакашвілі та репресії проти політичних опозиціонерів

Політика 18:47, 26.02, 2018

Викрадення, незаконне видворення з країни Михайла Саакашвілі та тотальне недотримання прав і свобод. Депутати Бурштинської міської ради від фракції «ВОЛЯ» закликали місцевих депутатів згуртуватися і звернути увагу на недопустимість політичних репресій в Україні.

Коли президент може незаконно видворяти з країни відомого у світі політика, третього президента Грузії, то чи можуть розраховувати на захист прості українці, цікавиться депутат Бурштинської міськради від фракції «ВОЛЯ» Ігор Дулик. 

Тож настав час, аби демократичні сили в Україні об’єднатися для боротьби зі свавіллям Порошенка.

«Влада продемонструвала свою готовність вдатися до політичної розправи над представниками опозиції, використовуючи для цього будь-які методи. Починачи з позбавлення українського громадянства, фальсифікації кримінальних проваджень, створення перешкод у проведенні мирних акці протесту та закінчуючи фізичним видворенням за межі держави будь-кого, хто висловлює свою незгоду з діями провладної більшості. Наша фракція засуджує такі політичні переслідування та репресії. Адже замість того, щоб боротися з корупціонерами, влада використовує свою силу, щоб боротися з активістами, які наполягали на впровадженні виборчої системи за відкритим партійними списками, скасуванні депутатської недоторканності та прийнятті закону про антикорупційний суд», – йдеться у зверненні. 

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: