fbpx

"На службі чи поза нею": працівників поліції попередили про негайне звільнення за порушення

Суспільство 09:29, 06.06, 2019

У головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася відеонарада під головуванням керівництва поліції за участю начальників підрозділів з приводу дотримання дисципліни та законності співробітниками поліції.

"Працівники, які порушують дисципліну та законність, залишатимуть лави поліції", – попредив керівників підрозділів начальник головного управління Нацполіції в області Володимир Голубош.

Очільник прикарпатської поліції наголосив на належному контролі за особовим складом і неухильному дотриманні підлеглими дисципліни.

Також дав доручення відповідним підрозділам негайно провести перевірку всіх заяв та скарг громадян щодо ганебної або неналежної поведінки поліцейських  як на службі, так і поза нею.

"На будь-які порушення дисципліни чи законності працівником поліції під час служби чи поза нею буде принципове та жорстке рішення. Керівництво негайно реагуватиме на всі звернення щодо неналежної поведінки правоохоронців", – зазначив Володимир Голубош.

КУРС писав, що франківці вийшли на акцію протесту з вимогою покарати поліцейських, винних у вбивстві 5-річного хлопчика. ФОТО

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: