fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Снятинщині чоловік вкрав з будинку товариша гроші і цифровий тюнер

На Снятинщині чоловік вкрав з будинку товариша гроші і цифровий тюнер

14:58, 30.01, 2017

До снятинських правоохоронців звернувся 47-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що місяць тому невідома особа з його будинку викрала грошові кошти в сумі 450 гривень та супутниковий цифровий тюнер вартістю 500 гривень.

У цій крадіжці він підозрює свого товариша, який напередодні перебував у нього в гостях, повідомляється на сайті ГУНП в області.

Підозри потерпілого підтвердились. Зловмисником виявився 24-річний знайомий заявника.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік напередодні заходив у гості до товариша, де вони разом розпивали алкогольні напої. Після випитого господар вийшов з будинку на якийсь час, а зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав супутниковий цифровий тюнер та грошові кошти в сумі 450 гривень, які знаходилися на тумбочці, й пішов. Того ж дня тюнер лиходій продав випадковому перехожому, а виручені кошти потратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає мінімальне покарання у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: