fbpx

На Снятинщині невідомий водій збив пішохода і втік – чоловік у комі

Суспільство 14:59, 12.06, 2018

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора у с. Трофанівка Снятинського району.

Невідомий водій на невстановленому транспортному засобі наїхав на 53-річного пішохода, після чого покинув місце події, не надавши допомоги потерпілому та не повідомивши у поліцію, передає Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Травмованому пішоходу діагностували мозкову кому, закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, пошкодження внутрішніх органів та доправили до реанімаційного відділення Снятинської районної лікарні.

Правоохоронці проводять розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, причетного до скоєного вказаного ДТП, задля притягнення його до відповідальності. Крім того, звертаються за допомогою громадян: кому щось відомо про марку автомобіля або особу, яка ним керувала, просять повідомити до поліції за телефоном "102" або у чергову частину Снятинського відділення поліції за телефоном (03476) 2-22-61.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: