fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Снятинщині правоохоронці припинили незаконне видобування гравію

На Снятинщині правоохоронці припинили незаконне видобування гравію

08:02, 30.08, 2016

У суботу працівники Снятинського відділення поліції припинили незаконне видобування корисних копалин на річці Прут.

27 серпня начальник Снятинського відділення поліції Роман Запоточний отримав інформацію про те, що в селі Запруття відбувається протиправний забір піщано-гравійної суміші з русла Прута. Керівник поліції виїхав у це село разом із заступником прокурора Коломийської місцевої прокурати Іваном Бозею, пише АП.

Правоохоронці застали там екскаватор і три вантажні автомобілі «КАМАЗ», після чого викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділення поліції.

У кабіні екскаватора «ЮМЗ» був 57-річний мешканець Снятина, який видобував шутер із русла Прута й завантажував на «КАМАЗи». Транспортні засоби доставили на територію поліцейського відділку, їх водіїв опитали.

Наразі розслідується кримінальне провадження за незаконне видобування корисних копалин, яке карається штрафом від 400 до 700 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Цього року на Снятинщині поліцейські виявили на місцях незаконного забору піщано-гравійної суміші три екскаватори та вісімнадцять вантажівок, власників яких притягнули до кримінальної та адміністративної відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: