fbpx

На Снятинщині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Суспільство 12:29, 07.12, 2017

Вчора в селі Горішнє Залуччя Снятинського району відбулося відкриття та освячення сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Майданчик встановили за кошти обласного бюджету, спонсорів, меценатів та спільних зусиль громади села.

З цією подією жителів села прийшли привітати перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, голова райдержадміністрації Богдан Свіщовський, голова районної ради Іван Угрин, деякі депутати обласної та районної ради, сільський голова Петро Кіцул.

Відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для села. Адже багато юнаків та дівчат проявили себе у різних видах спорту. Молодь села бере участь у турнірах різних рівнів, в минулому році громада села стала "Кращою спортивною громадою" та Снятинський район став переможцем обласної олімпіади, отримавши 600 тис. грн на спорудження такого спортивного майданчика. Тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

Освятив спортивну споруду настоятель храму УГКЦ о. Богдан Киктик, який помолився та поблагословив майданчик. 

За словами голови райдержадміністрації Богдана Свіщовського, відкриття таких сучасних майданчиків є надзвичайно важливою справою. Він подякував громаді с. Горішнє Залуччя, депутатам обласної та районної ради, активним людям, меценатам, які доклали для цього максимум зусиль.

Після цього відбувся довгоочікуваний матч-відкриття між учнями Горішньозалучанської та Долішньозалучанської загальноосвітніх шкіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: