fbpx

На солодкому ярмарку в Боднарові зібрали понад шість тисяч гривень для бійців АТО

Суспільство 12:56, 17.10, 2014

У селі Боднарів Калуського району проведено благодійний захід зі збору коштів для бійців АТО “Пам’ять загиблим, шана живим”.

Завдяки ініціативі сільської ради, підтримці школи, Народного дому та батьків школярів, котрі випікали солодощі для солодкого ярмарку, вдалося зібрати на потреби АТО 6363 гривень. Зібрані кошти, найімовірніше, перерахують калушанину Олегові Івахнюку, добровольцеві батальйону “Донбас”, повідомляє КУРС з посиланням на Калуську РДА.

На заході в Боднарові віддали шану усім, хто виборював незалежність і кращу долю України: козакам, воякам УПА та нинішнім героям, тим, хто на Луганщині і в Донбасі бореться з окупантом. Щирими оплесками зустрічали кожного з героїв-боднарівчан, котрі захищали Україну на Сході нашої держави: Віктора Дрогомирецького, Олега Цап’юка, Андрія Бойчука, Миколу Старчевського. Бажали щасливого повернення додому Олегу Різничуку, котрий нині на передовій.

Боднарівський сільський голова Галина Матківська вручила грамоти захисникам Вітчизни і подякувала їм від імені громади за мужність, звитягу, за захист нашої України. Хлопці розповіли про події в зоні АТО.

Усіх полеглих Українських Героїв, які загинули за нашу державу, вшанували хвилиною мовчання.

Захід продовжився концертною програмою, у якій взяли участь школярі та аматори Народного дому. Увесь цей час присутні мали змогу придбати солодощі до смаку, козацьку кулешу чи навіть домашню “солодку воду”. Продавцями солодощів були школярі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: