fbpx

На спартакіаді держслужбовців в Івано-Франківську визначили найкращих

Спорт 19:55, 04.09, 2017

2 вересня в Івано-Франківському коледжі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулася XІV спартакіада державних службовців.

Спартакіада зібрала 16 команд представників облдержадміністрації, райдержадміністрацій та головного управління ДФС в Івано-Франківській області, повідомляється на сайті облдержадміністрації.

Службовці змагалися між собою з шахів, шашок, настільного тенісу, футболу та волейболу, здобуваючи бажані бали в особистому та загальнокомандному заліках.

За підсумками змагань, у загальнокомандному заліку перше місце посіли працівники обласної державної адміністрації (145 балів), друге місце в команди ГУ ДФС (142), третє – Богородчанської РДА (137).

Призери змагань були відзначені медалями та цінними подарунками. Попереду – підготовка до Всеукраїнської олімпіади серед збірних команд державних службовців, яка відбудеться з 26 по 30 вересня цього року в м. Ужгород. До збірної команди держслужбовців Прикарпаття увійдуть фахівці, які показали найкращий результат. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: