fbpx

На стадіоні "Рух" облаштують нову трибуну

Спорт 20:22, 13.09, 2017

Вболівальники міста та області з нетерпінням чекають найзапеклішої гри сезону між нашим "Прикарпаттям" та львівськими "Карпатами". За тиждень до гри квитків у касах не залишилося.

Тож на виїзній нараді прийняли рішення відкрити ще одну трибуну – ту, що розташована під таблом. Тут будуть стоячі місця, це також передбачено правилами, передає прес-служба МВК.

Раніше спільним рішенням керівництва міста та клубу вирішили, що однієї трибуни для матчів другої ліги достатньо. Адже здебільшого на ігри ходять близько 3 тисяч вболівальників. Проте гра з львівськими "Карпатами" – це ажіотаж не лише у місті, а й в області. На матч очікують близько 10 тисяч вболівальників.

"Нам важливо, щоб люди прийшли й побачили гру. Щоб вони не слухали під стадіоном, хто забив гол, а могли бачити весь матч. Звісно, в цьому поєдинку я вболіватиму за свою команду, але в іграх прем’єр-ліги я також вболіваю і за "Карпати", адже це команда сусіднього міста Західної України. Тож робимо все, щоб привести цю трибуну до належного стану",  зазначив тренер команди Володимир Ковалюк.

Та додав, що це дозволить розмітити на стадіоні ще близького 2 тисяч вболівальників нашого МФК. На протилежній від табло трибуні будуть розташовуватися вболівальники львівських "Карпат". Їх очікують близько однієї тисячі осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: