fbpx

На території собору Преображення Господнього у Франківську висадили 500 кущів самшиту

Суспільство 20:31, 29.04, 2015

Благодійний фонд Людмили Гончарук надав допомогу в озелененні території поблизу собору Преображення Господнього, що розташований в мікрорайоні "Пасічна" міста Івано-Франківська.

"Сьогодні ми привезли 500 кущів самшиту, які плануємо висадити, і сподіваємося, що вже на свято Трійці кожен, хто відвідає цей собор, отримає радість від прекрасної зеленої території навколо нього", − розповіла Людмила Гончарук.
Людмила Гончарук висловила вдячність усім, хто вклав свою часточку праці в те, щоб облагородити церковне подвір'я, у свою чергу подякував отець Борис Гобир, митрофорний протопресвітер, парох парафії собору Преображення Господнього.

"У нас велика територія, яка потребує хорошого ландшафтного озеленення. Тисячі людей, які приходять в неділю до церкви, хотіли би почувати себе комфортніше, затишніше на нашому подвір'ї, − зауважив священнослужитель. − Надіємося, що скоро тут буде багато зелені: дерев, кущів, квітів".

Поспілкувавшись з отцем Борисом Гобиром, представниками місцевої громади та оглянувши територію храму, Людмила Гончарук запевнила, що й надалі по можливості допомагатиме парафії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: