fbpx

На Тлумаччині батькам, які не доглядають дітей, дали місяць на виправлення. ФОТО

Суспільство 11:48, 15.04, 2019

На Тлумаччині в селі Кутище соцслужби провели профілактичний рейд, щоби перевірити умови утримання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.

Працівники служби у справах дітей Тлумацької РДА спільно з директором районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та завідувачем лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Кутище обстежили дві неблагополучні родини, які проживають на території Кутищенської сільської ради.

В одній із таких сімей умови проживання виявилися незадовільними  в хаті не прибрано, безлад, речі та одяг розкидані, їжа для дітей не зварена, дітей належним чином не доглядають, а самі батьки зловживають спиртним, часто конфліктують між собою, ніде не працюють.

З батьками провели бесіду щодо забезпечення належних умов проживання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм. Їх проконсультували з питань медичного обстеження дітей, раціонального використання коштів, отриманих на дітей.

Батьків попередили про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та оформили протоколи. Відповідно надали місячний термін для виправлення ситуації.

У разі невиконання вимог розглянуть питання про доцільність позбавлення подружжя батьківських прав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: