fbpx

На Тлумаччині двоє чоловіків незаконно видобували та вивозили гравій

Суспільство 15:16, 21.06, 2017

Вчора у Тлумацькому районі поліцейські місцевого відділу поліції виявили та задокументували порушення правил охорони та використання надр, зокрема незаконне видобування корисних копалин та їх перевезення з русла річки Дністер в с. Луг.

Працівники Тлумацького відділення поліції виявили та зупинили автомобіль "КамАЗ" під керуванням 40-річного мешканця одного із сіл району, який перевозив в кузові піщано-гравійну суміш без жодних документів на її видобуток та перевезення. Викрили також і 50-річного франківчанина, який автомобілем "Татра" завантажував гравій на транспортний засіб з метою перевезення, як вони пояснили, для власного використання, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Транспортні засоби вилучили та помістили на територію Тлумацького ВП. 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: