fbpx

На торгах від франківських комунальників виробник бітуму позмагався із власним дилером

Суспільство 14:44, 23.07, 2018

Івано-франківське комунальне підприємство "Муніципальна дорожня компанія" за результатами відкритих торгів 13 липня підписало договір з ТОВ "Сучасні технології доріг" на постачання бітумної емульсії за 297 тис. грн.

За контрактом придбали 20 тонн бітумної емульсії ЕК-Ш 70 вартістю 14,8 тис. грн за тонну. При цьому сам переможець торгів "Сучасні будівельні технології" ще в травні поточного року продавав бітум, наприклад, київським комунальникам на 10% дешевше, тобто по 13,5 тис. грн за тонну, пишуть "Наші гроші. Львів" з посиланням на Prozorro.

Крім переможця, участь у торгах взяла лише одна компанія ТОВ "Альянс будівельників України" із пропозицією у 300 тис. Під час аукціону учасники не знижували цін.

Варто зазначити, що обидві компанії збирались постачати продукцію одного виробника – а саме переможця торгів ТОВ "Сучасні технології доріг". Адже, як вказано у тендерній документації, компанія має власний цех, що розташований у місті Вишневе (Київська область), та є виробником бітумних емульсій. Саме продукцію цього цеху збирався постачати і конкурент –  ТОВ "Альянс будівельників України", про що вказав у відповідній довідці.

1

ТОВ "Сучасні технології доріг" належить литовській компанії "Панявежио Кяляй", а її власниками є громадяни Литви Вірмантас Пуйдокас та Робертас Габулас. Останній також є директором підприємства. Впродовж 2018 року фірма отримала 13 держзамовлень на 18,6 млн грн.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: